Informatieochtend

Wat fijn dat u oprecht geïnteresseerd bent in onze school! Om u een nog beter beeld te geven van De Kralingsche School, nodigen wij u van harte uit een informatieochtend bij te wonen. Tijdens deze ochtend vertelt de directeur over de school, wat gangbaar is op onze school, welke gebruiken er zijn en wat onze school uw kind(eren) te bieden heeft. Ook worden vragen beantwoord.

Normaliter wordt daarna door een aantal leerlingen een rondleiding verzorgd. Gezien de geldende coronamaatregelen, zijn de informatieochtenden voorlopig digitaal. Op een later moment in het schooljaar hopen wij u alsnog te kunnen rondleiden.

Er is een mogelijkheid om één van de informatieochtenden te bezoeken:

• vrijdag 28 mei 2021 8:45 uur (aanmelden vóór woensdag 26 mei 2021)

De bijeenkomsten duren ongeveer 45 minuten. De informatieochtend is bedoeld voor alle ouders die interesse hebben in De Kralingsche School.

U kunt zich aanmelden voor deze ochtenden door een email te sturen naar mevrouw M. Lew: administratie@kralingscheschool.nl met daarin uw naam en e-mailadres (waarmee u de Zoom-link, die kort voor aanvang verstuurd wordt, kunt openen).

U krijgt een bevestigingsmail terug.